Volvo-servis

O NAMA

Auto servis Volvo Predrag osnovan je 2002 god i specijalizovani je servis koji pruža kvalitetne usluge iz oblasti auto-elektrike, auto-elektronike i auto mehanike.

U Volvo servisu Predrag naći ćete ljude kojima je stalo do Vas i Vašeg automobila, majstore koji će svako vozilo pregledati sa velikom posvećenošću. Svim klijentima pristupamo odgovorno s ciljem da nam postanu verni i dugotrajni klijenti i zato Vas u Volvo servisu Predrag dočekujemo s toplinom, poštovanjem i brigom kako bi na obostrano zadovoljsvo rešili svaki vaš individualni problem.

U našem volvo servisu se mogu obaviti sledeće specijalizovane usluge: auto dijagnostika, auto elektrika, servis auto klime, ugradnja auto alarma, ugradnja xenona, ugradnja parking senzora, auto mehanika.

Servis poseduje savremenu kompjutersku dijagnostiku koja će sa sigurnošću otkriti sve eventualne neispravnosti. Takva oprema i procedura pomažu u brzom i lakom rešavanju svakog problema na vašem vozilu.

Izuzetno smo zahvalni švedskom proizvođaču automobila što proizvodi fantastične automobile, konkurenciji na podršci, ali ipak najviše zahvaljujemo Vama, klijentima, što vozite volvo automobile i što ukazujete poverenje našem servisu!

Vaš Volvo servis tim Predrag

olvo servis Predrag © 2016 All Rights Reseverd | Web Design by Net Vision