Volvo-servis-Beograd

VOLVO SERVISNE USLUGE

Volvo servis Beograd

AUTO SERVIS VOLVO

AUTO SERVIS VOLVO PREDRAG sledeći tendenciju razvojnog usavršavanja, danas predstavlja moderan servisni centar, koji svojom organizacijom posla i stručnim kadrom garantuje brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu. Specijalizovani smo za održavanje vozila marke VOLVO i to:

  • Volvo S60
  • Volvo S80
  • Volvo V40
  • Volvo V40CC
  • Volvo V60
  • Volvo V70
  • Volvo XC60
  • Volvo XC70
  • Volvo XC90

Svoj renome auto servis gradi na poslovnosti, kvalitetu usluga i posvećenosti klijentima, a razvojnu politiku temelji na zahtevima savremenog tržišta, što dokazuje tehničkom opremljenošću za servisiranje svih sistema na vozilima.

Uz savršen odnos cene i kvaliteta izvršenih usluga, posedujemo originalne i polovne rezervne delove koje ugrađujemo i stručnost naše ekipe garantujemo da će sve intervencije na vašem vozilu biti završene u najkraćem mogućem roku.

Servis poseduje savremenu kompjutersku dijagnostiku koja će sa sigurnošću otkriti sve eventualne neispravnosti. Takva oprema i procedura pomažu u brzom i lakom rešavanju svakog problema na vašem vozilu.

Auto servis Volvo pruža svim vlasnicima ovih vozila kompletnu uslugu auto-dijagnostike i uslugu brze auto-mehanike kakva je mali i veliki servis na vozilu, servis na kočionom sistemu i servis na trapu-vešanju vozila.

Kontaktirajte nas
punjenje-auto-klima

PUNJENJE AUTO KLIMA

Za pravilno funkcionisanje klima uređaja na automobilu neophodno je da u sistemu bude tačna količina rashladnog fluida (freona). Gas R-134a koji se koristi u savremenim sistemima auto klima ima vrlo visoku tačku isparenja pa samim tim i veliku zavisnost od ambijentalne temperatute. Upravo zbog toga efikasno punjenje sitema auto klime nije moguće korišćenjem klasičnih manometara. U tom smislu u našem servisu koristimo digitalne servisne stanice poslednje generacije iz programa TEXA i PLOUSIOS čime se osigurava punjenje sistema tačnom količinom rashladnog fluida propisanom od strane proizvođača. Na taj način vaš klima uređaj dobija optimalne uslove za rad, a samim tim efikasnost hlađenja biće najbolja, a opterećenje motora i njegova potrošnja najmanja

Kontaktirajte nas
redovni-servis-auto-klima

REDOVNI SERVIS AUTO KLIMA

Klima uređaj potrebno je periodično servisirati kako bi svi parametri bili u granicama neophodnim za normalno funkcionisanje. Predviđeni interval od strane svih proizvođača za redovni servis je 2 godine, što znači da bi ga trebalo obaviti pred početak svake druge sezone korišćenja. U našem servisu ovaj postupak obavlja se mašinski i traje svega nekih 20-tak minuta. Redovni servis klime uključuje pražnjenje celokopne instalacije, zatim vakuumiranje kako bi se iz sistema izvukla sva vlaga nastala kao posledica zasićenja sušača ili intervencija na vozilu pri kojima je instalacija klime bila otvorena i izložena atmosferskim uslovima. Nakon vakuumiranja i testiranja na eventualna curenja u instalaciji mašina u sledećoj fazi ubacuje u sistem sintetičko PAG ulje koje se pri radu klime meša sa freonom praveći tako smešu ulje/gas neophodnu za rad sistema klime. Na kraju ubacuje se i freon R-134a u tačno propisanoj meri, sistem pušta u rad uz proveravanje pritisaka u sistemu. U sklopu redovnog servisa klime obavlja se i zamena filtera kabine (polenski filter) ukoliko ovaj već nije zamenjen pri redovnim servisima vozila. U uslovima korišćenja vozila u gradskoj sredini uobičajeni interval zamene polenskog filtera je na svakih 6 meseci.

Kontaktirajte nas

olvo servis Predrag © 2016 All Rights Reseverd | Web Design by Net Vision