Volvo-servis

USLUGE

Auto klime

AUTO SERVIS VOLVO PREDRAG bavi se servisiranjem svih vrsta auto klima, remontom kompresora i popravkom kompletne instalacije klima uređaja. Osim toga vršimo i punjenje auto klima sa ekološkim gasom R-134a prema kataloškim normativima proizvođača. Za pravilno funkcionisanje klima uređaja na automobilu neophodno je da u sistemu bude tačna količina rashladnog fluida (freona) tek tada efekat hlađenja može biti efikasan i potpun.

Kontaktirajte nas

Auto servis

Naš servis specijalizovan je za popravke automobila iz programa volvo. Naš stručan kadar, opremljena radionica i originalni rezervni delovi osiguraće vašem automobilu sve uslove za pouzdan rad. Bez obzira da li su u pitanju redovni servisi ili otklanjanje kvarova sve radove obavićemo u najkraćem mogućem roku i po vrlo pristupačnim cenama uz garanciju na sve izvršene radove.

Kontaktirajte nas

Parking senzori

S obzirom na sve komplikovanije uslove korišćenja vozila u gradskim uslovima i ograničenosti parking prostora vrlo praktični pokazali su se PARKING SENZORI, uređaji koji vam pružaju asistenciju pri parkiranju automobila. Rade na principu ultrazvuka, a sonde se instaliraju u spojler vozila pri čemu se ne narušava estetska ni funkcionalna strana. Po vašoj želji ugradićemo na vaše vozilo senzore sa ili bez displeja.

Kontaktirajte nas

XENON SVETLA

Vršimo ugradnju XENON farova na svim tipovima automobila. Proveren kvalitet i pouzdanost, korektne cene. Što se tiče ostale elektrike na vozilu, izdvojili bismo ugradnju opcije automatskog paljenja svetala na svim tipovima automobila. Znamo da je danas ozbiljan problem imati naviku za paljenje svetala po danu. Kako ne biste plaćali kazne, neka se svetla pale prilikom startovanja motora i gase kada motor ne radi.

Kontaktirajte nas

olvo servis Predrag © 2016 All Rights Reseverd | Web Design by Net Vision